Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Isolatiewaarde.eu Info & advies over isolatiewerken en de verschillende soorten isolatie.
Vergelijk 1350+ isolatiespecialisten uit België en Nederland.
header image
Isolatiewaarde.eu

Lening aanvragen energiebesparing en renovatie

Ben je op zoek naar een voordelige lening die energiebesparende renovatiewerken kan bekostigen? Bekijk dan dit artikel voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 

 

Dan heb je zeker interesse om de meest voordelige lening te vinden. Vergelijk hier renovatieleningen en doe je voordeel tijdens je zoektocht naar de ideale lening.
Op die site kan je verschillende kredietverstrekkers terugvinden die je kan vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan of simuleer op hun website om renovatieleningen te vinden die binnen uw budget passen.

 

Renovatielening of hypothecaire lening?

Een renovatielening brengt weinig extra kosten met zich mee ten opzichte van een hypothecaire lening. Je kan kiezen of je al dan niet de extra lening kan opnemen onder een bestaande hypothecaire lening, maar hier zullen notariskosten aan verbonden zijn.

Een hypothecaire lening is wel fiscaal aftrekbaar, en nuttig als je nog ruimte hebt voor deze aftrek, of wanneer je verder geen leningen kan inbrengen. Bij een renovatielening kunnen alleen de intresten ingebracht worden indien het slaat op onroerende goederen, maar dit heeft weinig nut als je reeds een lening inbrengt in je aangifte.

Lening verbouwing

Een lening om te verbouwen zal ook iets sneller geregeld zijn, maar uw totale leencapaciteit zal eerst door de bank moeten berekend worden. Laat bij voorkeur uw bank twee situaties simuleren: mét en zonder hypothecaire lening.

 

Groene lening?

In het verleden dienden groene leningen om via aantrekkelijke tarieven te lenen voor energiebesparende investeringen. Dit is nu afgeschaft, maar bepaalde kredietverstrekkers bieden toch nog leuke tarieven aan voor ‘groene investeringen’.

Wie zonnepanelen, zonneboilers of andere soortgelijke investeringen uitvoert, kan dus misschien een lening met aantrekkelijk kostenpercentage vinden. Klik hier voor meer informatie over groene leningen.

Vergeet daarenboven niet dat bepaalde gemeentes ook nog premies en subsidies geven voor bepaalde investeringen. Bespaar dus extra door goed na te kijken of je in aanmerking komt voor een bijkomende premie.

 

 

Offertes voor isolatiewerken ontvangen?

Kies voor een isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van de isolatie. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Professionele isolatiespecialisten